laborfelszerelések, diagnosztikumok, Táptalajok

"MINDEN AMI MIKROBIOLÓGIA"



Szolgáltatás

 

Élelmiszerek, nyersanyagok, adalékanyagok és a Szalmonellózis elleni védekezés vállalkozói mintáinak mikrobiológiai vizsgálata  

 

A vizsgált/mért jellemző

A vizsgálati /mérési módszer

Mikroorganizmusok számlálása (Összcsíraszám)

MSZ ISO 4833:2003 (Visszavont szabvány)

Penész / élesztő számlálása

MSZ ISO 7954:1999 (Visszavont szabvány)

Enterobaktériumok számának meghatározása

MSZ ISO 21528-2:2007

Clostridium perfringens-szám meghatározása

MSZ EN ISO 7937:2005

Staphylococcus aureus meghatározása

MSZ EN ISO 6888-1:2008

Salmonella kimutatása

MSZ EN ISO 6579:2006

Listeria monocytogenes kimutatása

MSZ EN ISO 11290-1:1996 / A1:2005

Listeria monocytogenes szám meghatározása

MSZ EN ISO 11290-2:2012

Bacillus cereus-szám meghatározása

MSZ EN ISO 7932:2005

Koliform baktérium számának meghatározása

ISO 4832:2006 (E)

Escherichia coli meghatározása

MSZ ISO 16649-2:2005

*Enterococcusok meghatározása

DIN 10106:1991

Szulfitredukáló összes anaerobok számának meghatározása

MSZ ISO 15213:2006

*Fecal koliform, 44°C

ISO 4832:2006

*Termofil anaerob spóraszám meghatározása 44°C

Egyedi módszer

*Termofil aerob spóraszám meghatározása 550C

Egyedi módszer

*Mezofil spóraszám meghatározása 30°C

Egyedi módszer

*Thermofil spóraszám, 44 °C

Egyedi módszer

*Higiéniás vizsgálat

MSZ ISO 18593:2008

*Lactobacillus megharározása

MSZ ISO 15214:2005

Salmonella kimutatás állati ürülék és elsődleges környezeti mintából

MSZ EN ISO 6579:2002 / A1:2007

Mikroorganizmusok számlálása 55şC (Összcsiraszám)

MSZ EN ISO 4833:2003

*Coli / koliform kimutatás gyors teszttel

Egyedi módszer

*Szárazanyag vizsgálat

Egyedi módszer

*Antibiotikum érzékenység vizsgálat

Egyedi módszer

Tételminősítő mikrobiológiai vizsgálatok

 

*Kozmetikumok mikrobiológiai vizsgálata

 

 

A* jelzés a nem akkreditált vizsgálatokat jelöli.

Vissza a kezdőlapra

 

Copyright © LAB-KA Kft. All rights reserved.