laborfelszerelések, diagnosztikumok, Táptalajok

"MINDEN AMI MIKROBIOLÓGIA"Cégünkről

 

A LAB-KA Kft. bemutatása

A LAB-KA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft családi kisvállalkozás, amely a Társasági Szerződésben megfogalmazottaknak megfelelően kereskedelmi, termelési és szolgáltatási, illetve mikrobiológiai laboratóriumi feladatot végez.

A LAB-KA Kft 1997-ben alakult laboratóriumi anyagok, eszközök és diagnosztikumok kereskedelmi tevékenységének ellátására. A laboratóriumi anyagok és eszközök kereskedelme elsősorban egészségügyi, élelmiszeripari és vízügyi laboratóriumok műanyag, üveg és fémeszközeinek, valamint portáptalajok és 2001-től a steril felhasználásra kiszerelt mikrobiológiai táptalajok forgalmazását jelenti. Termékeinket partnereink részére telephelyükre szállítjuk a termék minőség megőrzését biztosító körülmények biztosításával. 2006-ban készült el az új telephelyünk 750 m2 alapterülettel.

2007-től kezdtük el a parazitológiai diagnosztikai mintavevő és feldolgozó eszközök  magyarországi forgalmazását.

Az élelmiszerek és alapanyagok mikrobiológiai vizsgálatát 2008 óta végezzük regisztrált laboratóriumunkban.  2011 június végén sikeresen befejeztük a Mikrobiológiai Laborunk akkreditációját.

Partnereinkkel a kapcsolatot elsősorban vevőlátogatások, szakmai konzultációk, valamint levelezés, fax és e-mail-en keresztül tudjuk naprakészen fenntartani.

 

Üzletpolitikánk

Tevékenységünk meghatározója a minőségi és elfogadható árú termékek forgalmazása illetve magas színvonalú szolgáltatás biztosítása ügyfeleink részére. Nem célunk az értékesítés volumenének minden áron történő növelése, fontosabb számunkra az ügyfeleink számára is gyümölcsöző hosszútávú kapcsolat kiépítése és fenntartása. Célunk a vevői megelégedettség növelése és az igények megbízható és mielőbbi teljesítése. Számunkra minden vevő nagyságától függetlenül egyaránt fontos.

Termékskálánk és szakmai ismereteink elősegítik a vállalkozások számára a mindennapi tevékenységükben hatékonyan hasznosítható eszközök és anyagok beszerzését. 

Legfontosabb reklámnak azt tartjuk, ha partnereink javasolják kollégáiknak, ismerőseiknek cégünket és szolgáltatásainkat.


Vissza a kezdőlapra

Copyright © LAB-KA Kft. All rights reserved.