Vizsgálólaboratóriumunk Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) által akkreditált.

 Mikrobiológiai vizsgálatokat végzünk élelmiszerek, nyersanyagok, adalékanyagok, kozmetikumok és Szalmonellózis elleni védekezés vállalkozói mintáiból

 

A vizsgált/mért jellemző

A vizsgálati /mérési módszer

Mikroorganizmusok számlálása (Összcsíraszám)

     MSZ EN ISO 4833-1:2014

Penész / élesztő számlálása

     MSZ ISO 7954:1999 (Visszavont szabvány)

Enterobaktériumok számának meghatározása

     MSZ EN ISO 21528-2:2017

Clostridium perfringens-szám meghatározása

     MSZ EN ISO 7937:2005

Staphylococcus aureus meghatározása

     MSZ EN ISO 6888-1:2021

Salmonella kimutatása

     MSZ EN ISO 6579-1:2017

Listeria monocytogenes kimutatása

     MSZ EN ISO 11290-1:2017

Listeria monocytogenes szám meghatározása

     MSZ EN ISO 11290-2:2017

Bacillus cereus-szám meghatározása

     MSZ EN ISO 7932:2005

Koliform baktérium számának meghatározása

     ISO 4832:2006 (E) (Visszavont)

Escherichia coli meghatározása

     MSZ ISO 16649-2:2005

Enterococcusok meghatározása 

     DIN 10106:2017

Szulfitredukáló összes anaerobok számának meghatározása

     MSZ ISO 15213:2006 (Visszavont)

Salmonella kimutatás állati ürülék és elsődleges környezeti mintából

    MSZ EN ISO 6579:2002 / A1:2007 (Visszavont)

*Thermofil aerob spóraszám meghatározása 44°C 

    Egyedi módszer

*Thermofil anaerob spóraszám meghatározása 44°C

    Egyedi módszer

*Termofil aerob spóraszám meghatározása 55°C

    Egyedi módszer

*Mezofil spóraszám meghatározása 30°C

    Egyedi módszer

*Higiéniás vizsgálat

    MSZ ISO 18593:2008

*Lactobacillus megharározása

    MSZ ISO 15214:2005

Tételminősítő mikrobiológiai vizsgálatok

 

 

A* jelzés a nem akkreditált vizsgálatokat jelöli.
Weboldalunkon sütiket használunk!

A lab-ka.hu-n kizárólag az oldal működéséhez feltétlenül szükséges és munkamenet támogató, az egyes felhasználói munkamenetek azonosítására szolgáló sütiket (cookies) használunk.