Csatlakozzon feliratkozóink listájához, hogy a legfrissebb híreket és frissítéseket közvetlenül a beérkező üzenetiben láthassa!
Megnevezés
Kódszám
Simmons citrát agar
BC-001
CM Bouillon
BC-002
Anaerob CM Bouillon
BC-002A
Nutrient leves, 1 ml
BC-004
SIM
BC-005
Ureum
BC-006
Lizin
BC-007
Ornitin
BC-008
Arginin
BC-009
Bile Aesculin Azide agar
BC-010
O/F glükóz
BC-011
EVA leves
BC-012
Laktóz fenolvörös bouillon (LFB)
BC-013
D.R.C.M. leves
BC-014
Todd-Hewitt leves
BC-015
Nitrate leves
BC-021
ONPG
BC-022
Metilvörös
BC-024
Aesculin
BC-025
Mannit
BC-026
Laktóz
BC-027
Maltóz
BC-028
Szorbit
BC-029
Arabinóz
BC-030
Dextróz
BC-031
Xilóz
BC-032
Trechalóz
BC-033
Szacharóz
BC-034
Ramnóz
BC-036
Dulcit
BC-037
Malonát
BC-038
IMO
BC-039
Glükózos bouillon
BC-043
Acetamid leves
BC-047
Tioglikolát leves
BC-053
Tioglikolát leves Hemin + K. Vitamin
BC-054
Mueller-Kaufmann tetrationát leves
BC-055
Inozit
BC-056
Raffinóz
BC-058
Fruktóz
BC-059
Galaktóz
BC-060
Lizin-Vas agar (LIA)
BC-061
Lactobacillus MRS leves
BC-065
T.S.C Agar
BC-066
Laktóz-szulfit agar (LS)
BC-068
Nitrát mozgás agar
BC-070
Adonit
BC-071
SLS leves
BC-072
Brillant Zöld Epe Leves 4%
BC-076
Dorset agar
BC-079
Hollman bouillon
BC-099
Aminosav control
BC-100
Véres agar ferde
BC-102
Csokoládé agar ferde
BC-106
Russel agar
BC-107
Tápleves
BC-110
Sabouraud cycloheximid agar
BC-114
Sabouraud dextróz + klóramfenikol (CAF) agar
BC-115
TSI agar
BC-116
Rappaport Vassiliadis Medium
BC-117
Sabouraud CAF + Actidione agar
BC-119
Nutrient agar
BC-120
Sabouraud leves
BC-121
Trichomonas agar
BC-122
Sós pepton víz
BC-123
Pufferolt peptonvíz
BC-124
Fraser leves
BC-125
Fiziológiás sóoldat
BC-126
Triptonvíz
BC-127
Peptonvíz
BC-128
Foszfát puffer
BC-131
Fraser leves, dupla
BC-133
Szelenites dúsító
BC-136
Rodanidos dúsító
BC-137
Tripton szója leves (TSB)
BC-140
Tripkazin leves
BC-141
Eugon LT dúsító
BC-146
Weboldalunkon sütiket használunk!
A lab-ka.hu-n kizárólag az oldal működéséhez feltétlenül szükséges és munkamenet támogató, az egyes felhasználói munkamenetek azonosítására szolgáló sütiket (cookies) használunk.